laupäev, 25. mai 2013

Saturni Korralik Segu Skorpionis

Panin 11. mai hapnema ühe segu. Segu koostis oli Tomat, kurk, porgand basiilik, roomasalat, küüslauk, sibul, mõned üsna närbunud olemisega salatisegu lõpud. Hapnema panin siis kapsakaljaga ( hapendama aetud vesi kapsastega) ja vajutuseks kasutasin üsna ohtralt kapsalehti ( mis ka soodustasid hapnemist. Olin seda purki tehes üsna kahtleval seisukohal ja jäin ootama siis tulemust. Umbes nädala oli ta siis toasoojas ja siis keerasin kaane kõvasti kinni ja panin külmkappi. Ja täna tekkis tunne, et nii nüüd on õige aeg proovida, mis sellest välja on tulnud.   Korraliku Segu hapnema panemise hetkel oli Kuu just eelmine päev loodud. Hetkel on käsil siis täiskuu kogemus. Koos varjutusega, mis ei ole Eestis nähtav.
Kusagilt loetud info järgi kuuloomise ümber olev aeg hapendamiseks on sobimatu, seetõttu ei olnud kindel, kas tulemust üldse tuleb. Maitse on aga üllatavalt hea. Kõrvaloleval pildid siis näha, milline segu peale purkipanemist väljanägi. Ja allpool pilt, milline siis segu praegu väljanäeb. Kapsalehed on eemaldatud, et proovida saaks. Maitse tundus tuttav ja tükk aega mõtlesin, et mida ta meenutab. Ja meenus salat Toome. Minu variandil puudub siis õli, kuumutamine ja sool. Suured kapsalehed, mis olid mõeldud vajutusena, maitsevad ka väga head. Nii et kuigi algne mõte oli nad äravisata, siis hetkel ei lähe siit midagi äraviskamisele.
Kaarti vaadates tuleb meelde see tunne küll, mis tekkis, kui see purk tehtud sai.  Aga see on kusagil väga kaugel. Ometi ei ole 2 nädalat ju kuigi pikk aeg.  Seni on see siis kõige kauem vastupidanud hapendatud  toit. Kapsas ja porgand saavad väga kiiresti otsa, sest kogused ei ole ka väga suured olnud, mis teinud olen.  2 nädalase seisu jätan ajaloo tarvis seisma. Küll aga lõpetuseks panen tänasest Kuuvarjutusest inspireeritud kirjutise.

Veidi aega tagasi oli korraga kohal energia, mida ma nimetan ise Siiriuse energiaks. Ja tekkis vajadus seda energiat ka väljendada. Aga millisel viisil ? Tegin siis varjutuse kaardi enda asupaigale ja kuigi Vähi tõusumärk on siin olemas niivarjutuse alguse kui täiskuu aja kohta, ometi pole ta Siiriuse oma. Vahetasin asupaiga Tallinna vastu ja Siiriuse väljendumine sai märgi, millest saab kirjutamisel kinnihaarata. Varjutus vallandub Tallinna jaoks hetkes, kui Siirius tõuseb ehk Siirius on täpselt tõusumärgil . Aeg on võetud efemeriididest. Iga ühendusega tuuakse ühenduses olevate loodusjõudude( planeetide/asteroidide) loomuse järgi Eikusagilt nähtavasse loomisesse uus vägi. See on teadvustele nii kasvamise vägi kui kasutamiseks mõeldud energia. Vastaseisude ajal väljendub see Eikusagilt kahe jõu poolt esindatud vägi kõige võimsamalt. Siis ilmingud hääbuvad vaikselt, kuigi sisu jääb alati samatugevaks ja jõuliseks. Oleme nagu aednikud, kellel koguaeg tuleb tööd juurde, mida vanemaks eluaastatelt saadakse. Ja keegi ei küsi, kas aednik teab, et tal tööd juures on või mitte. Kui need energiat on kohal, siis nad on kohal. Täiskuu ja kuuloomist peetakse budismis tuhandekordsete mõjudega päevadeks ( lisandub veel kuu 8 päev, mida tiibeti ravikalendris vahel veidi nihutakse ja vahel ärajäätakse). Kui nüüd lisandub veel varjutus ehk kuusõlmed, seguneb selle tuhandekordse mõjuga ka nn järeltöötlemist vajav energia. See võib olla mis iganes sisuga. Täpsed ühendused toimuvad teatud hetkel ja kõigis maa punktides on sel hetkel erinev kohalik aeg. Seetõttu võib väita, et see järeltöötlemist vajav energia läheb igas asupaigas teadvuste poolt erilisele väljendamisele. Ja kõik ühes paigas olevad teadvused võtavad suuna "tõusumärgi suunas", et väljendada oma hingekiire võimalusi kasutades olemasolevat hetke. Siirius on meie Päikese Päike. Nii et sõnumid/energia, mida siin tormidega Päike edastab võivad olla ka Siiriuselt pärit. Ja sõnumid/energia, mida ise kinnipüüame võivad olla Maale edastamiseks. Ja huvitav on ka see, et minu asupaiga kaart annab tõusumärgile kinnistähe Gomeisa. Mille kohta leiab järgmise kirje : Mirzam, or beta (β) Canis Major, was often combined by the Arabs with the this star beta (β) Canis Minor (Gomeisa), and these two beta stars together were titled "The Anouncers", heralding the coming of Sirius, the biggest star in the sky, because they rose before Sirius in the night sky. Varjutuse mõju kestab kuni järgmise sama sarose tüüpi varjutusenie ehk siis 18 aastat aga kõige võimalt on ta kogetav kuni järgmise Varjutuseni. Nii et märgakem Siiriuse kõnetamist, kas energia kujul, sõnumite kujul või ka Hundi või Koera sõnumitena
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599496393401382&set=a.222518671099158.64651.100000230800772

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar