laupäev, 4. mai 2013

Chironi Selgusttoovad Kapsad Kalades

Lisaks Porganditele sai hapnema pandud ka purgitäis Kapsaid. Ja kasutasin Kapsakalja. Üks kiht Kapsaid, kapsakali peale, veidi käega vajutamist , siis uus kiht kapsaid natukene kapsakalja, kuni purk täis. Peale panin kapsalehed.

















Kui nime peale mõtlesin, tuli esimesena silmade ette Chiron. ( ja seejuures ka mõte, et see pole siin sul tulega-Porgandiga vehkimine:) Selle loodusjõu läbi on võimailk tervendada ja tervikuks muutuda. Samuti kingib ta võimalus hetkesolemiseks. Tõsi küll magavale teadvusele üsna shokeerivate võtetega. Chiron on hetkel Kalades ja mõte läks ka Kuule Kalades. Kuna zet tasuta programm ei võimalda chironit peale panna, sai pöördutud astro.com poole. Lisasin asetroide, mis on valikus ja siis hakkasid tulema asteroidid, kes ka kõik kaardi peale tahtsid. Ceto ja Typhon.  Ceto ja Typhon kingivad võimalusi oma õudukatest vabaneda. Kõigest sellest, mis on nii hirmus, et isegi uurida ei taha, ei julge ja paneb kabuhirmus põgenema. Siis meenus Isis ja Cybele. Ja selge pilt tekkis Kolist ja kristalliväest ja Ukko ja Akka energiast. Ja ka Ukko siis kenasti asteroidina olemas. Ja nagu selgub ka Akka :):)  Kaali seostub minujaoks eelkõige ikkagi Kaali järvega, aga muuhulgas on tal ka täiesti tähendus soome keelses keskkonnas. Kaali tähendab Kapsast. Aga see mitmekordne tähenduslikkus on hetkel lihtsalt väga hea :)

Võtsin lahti ka  Sinikka Piipo raamatu "Taimede varjatud vägi". Raamtust selgub, et kapsad pakuvad kaitset. Huvitav on ka fakt, et Kreekas võeti aastal 621 eKr vastu seadus, mille järgi kapsavargus oli surmaga karistatav tegu. Pikemalt saab lugeda siit :  Kapsas 







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar