laupäev, 4. mai 2013

Mõtteid

Raua puhul tegelikult tasuks ka mõelda seda, et kas ikka soovitakse siin Maal olla. Meie Emakese Maa tuum on rauast ja raud hoiab meid temaga ühenduses. Nii ühe raua vähesuse põhjusena võiks tuua ära ka tahtmise olla kerged, taevalikud ja lendlevad. Et ei tahaks midagi ühist omada selle jämeda mateeriaga. Aga raud just ongi see mis meid siin maapeal hoiab. Nii et tasuks uurida, et kas on tahtmine ärasaada siit vaevast ja valust. Ega keha ju kohe reageerib ja hakkab tingimusi looma nagu korraldus antud on. Raseduse puhul tuleb mulle meelde üks ifnokild, mille sain atroposoofilise meditsiini uurijalt, et kui raud väheneb,et teadvus saaks laskuda ja keha asuda looma.

....

Keha kasutamine ja keha kaudu enda väljendamine on vajalik. See mida ei taha on kehaga samastumine, sest see on raske ja rõhub hinge. Ja nii pikka aega pendeldatakse justkui kahe seisundi vahel. Ühtepidi keha vaja, aga samastudes kehaga tekib raskustunne ja siis tahaks ära. Ja keha kuulab seda tahtmist "ära" väga selgelt ja hakkab kohe tööle. EHk siis teadvusele võimalusi looma. Aga õnneks saab keha kasutada, ise samal ajal vaba olles. Ja siis võib muidugi juhtuda teisipidi hull asi  kuna ei taju ,mis kehas toimub, võib kehal olla väga pikalt väga paha, aga ise tunneb ennast hästi. Nii et ühel hetkel tuleb ehmatus, et kui miskit ette ei võta, tuleb keha üldse loovutada.

....

Tasuks jälgida, mille järgi väsimus tekib. Kui ma alguses sõin mingite päevade järgi 1 korra keedetud toitu, oli kohe tohutu väsimus kohal. Seetõttu saigi keedetud toit ärajäätud. Keedetud toit nõuab kehalt hulga energiat ja vahendeid. Ja kui keha on puhastumise protsessis, siis ümberlülitumine on energiamahukas. Keedetud toidul puudub iseseedumise võimalus. Keha peab hakka tootma neid aineid, millega keedetud toitu seedida, lisaks ladestama asumine kui väljaviimiseks pole energiat. Iseseedumine toimub nende ensüümide abil ,mis on söödud värskes toiduaines endas sees. Seetõttu need ensüümid nii olulised ongi, et nad loovad iseseedumise ja seetõttu ei tunne inimene väsimust. Oma keha energia hoitakse teisteks protsessideks. Samuti on suureks abiks kui bakterid aitavad toidul seedida, selleks siis head kõik probiootikumid( hapendamine) ja see hoiab jälle energiat kokku. Enda kogemusest võin veel öelda ,et toorkoogid ja toorshokolaadid tekitavad kurnatuse tunnet. Isegi 1 suutäis ja võib öelda, et see päev on energia mõttes otsas. Toortoit ei tähenda veel seda, et kõik toores kehale kerge oleks. Aga sellest raskemast toortoidust saab siis loobuda kui need stressid ja pinged, mis rasket toitu vajavad, on teadvustatud ja vabastatud ja uued hajumused asemele loodud. Kõik pindakäivad nähtused elus on energia, mida ei kasutata harmooniat loovalt. Ja vabastamisest ei ole abi, kui selle asemele ei looda harmoonilist energiakasutust. Siin üks üldseis kestis ja kestab mitu nädalat ( Saturn - Mars/Päike), kus tuli/tuleb välja see, kuidas me liigume ja tegutseme. Ühed said/saavad tohutu energia, sest nende tegutsemine oli teadlik ja oma elu hingesihiga kooskõlas. Teised kogesid/kogevad meeleheidet, depressiooni, jõuetust ja kurnatust. Ja seda seetõttu, et kogu energiakasutamine ei olnud kooskõlas elusuunaga ja polnud teadvustatud. Viimased nädalad on olnud väga hea nägemaks oma tegutsemist väga selgelt ja aegluubis ja teadmisega, et kui midagi ei muuda, siis selline seis kestab igavesti. See üldseis puudutas jõuliselt neid, kellel siis Sõnnis, Lõvis, Skorpionis,Veevalajas energiat vahendavaid loodusjõudusid on. Nii et väsimus võib olla ka mitteteadvustatud energiakasutusest ja mitte sihipärasest tegevusest ( oma hingeplaani arvesse võttes). Ja seda peenemal tasandil tekkinud põhjust toetakse ka oma söögivalikuga. Kui inimesele on mingi pindakäiv nähtus elus ( olgu inimese või tegevuste näol), siis kiputakse ennast sulgema. Ilma avatuseta aga elada pole võimalik. Ja üks seisund, kus me oleme peenemale energiale lahti, on söömine. Seetõttu stressides ja pingetes kiputaksegi koguaeg sööma. Mõistmata, et ennast on chakrate tasandil suletud, üritatakse end avada söömise abil. Ja kes end juba ise avada suudab, sellel kaob sundsöömise vajadus ära. Ja vajadus ka valuvaigistite järele, milleks on raske toit.

....

https://www.facebook.com/groups/288341327887293/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar