reede, 26. aprill 2013

Tervendamisest

Kui võtta tervendamise eest raha, tähendab see haiguse taastootmist. Keegi peab haige olema, et tervendaja saaks elatise ? Aga eks igaüks otsustab ise, mida ta oma eluga teeb. Kas panustab sobimatute nähtuste taastoomisesse või otsib väljapääsu. Arstidele ja tervendajatele peaks raha maksma siis kui neil patsiente ei ole ehk siis kõik on terved. Kellegi haigeks olemise pealt teenida on täiesti mõistusevastane. Üks inimene elab oma elu selliselt, et haigestub ja keegi teine võtab selle eest raha :):) Täielik paranemine toimub aga siis kui inimene ise haiguse põhjused äramuudab. Kui aluspõhjused jäävad muutmata, on iga väline abi ajutine.

...

 Jah nii ongi, tervendajad aitavad põhjust leidai, aga haiguse pealt teenida ei ole neil mingit õigust. Sest haigus on puhtalt enda elamise viisi tulemus. Ja kui võtta haigete vastuvõtmise pealt raha, siis toodab see haigestumist. Energiaringina. Oletagem korraks olukorda, et kõik on terved. Keegi enam tervendamist ei vaja praegu ega hakka edaspidi kunagi vajama. Kui paljud tervendajad on südamest rõõmsad, et jesss ometigi on nüüd kõik korras  Ja jään oma elatisest ilma. Kui tervendamine on inimese ainus sissetulek, siis paratamatult ta vajab piisavalt haigeid, et ise elus olla. Täiesti jabur ju. Võib väita, et niikaua kui tervendamise eest võetakse raha, niikaua peab olema haigeid, et tervendajad nälga ei sureks  ja ongi taastootmise ring. Tervendamine rahalise sissetuleku mõttes toodab haigestumist.

....

Soome keeles on süül väga hea tähendus. Syy tähendab põhjust. Kui on haigus on ka põhjus. Ilma põhjuseta asju siin maailmas kahjuks ei ole. Väga ju tahaks, aga ei ole. Ilmingutel kõigil on põhjus ja kui on põhjus, siis on tagajärg. Ja niikaua kui põhjused ei muutu, jäävad tagajärjed samaks. Ainel endal pole mingit võimalust hankida endale vormi, eluiga ja toimet. Vormi, eluea ja toime annab ainele teadvus. Ja aine on ka mõte, on ka tunne, on ka aistingud. Kui jätta teadvuse areng välja, siis võib elu sünnist surmani tunduda täis täielikku ebaõiglust ja peale ohvriseisundi nagu muud polegi. Aga teadvusena oleme Loojad. Kõik loovad koguaeg. Igaüks vastavalt omavõimetele ja ühed siis teadmatult ja teised teadlikult. Ja igapäevane elu, mis koguaeg vastutuleb, ongi selle Loomise tulemus. Loomise algtõuge võis toimuda sadu füüsilisi katteid tagasi, tagajärg aga saabub "nüüd" kätte. Võimalik et oleme isegi lõpetanud sedaviisi loomise juba ammu. Aga kui teadvus on vallandanud ühe ahelate voo, siis jõuab energia alati looja juurde tagasi. Ja nii me siin hingame, kõiki tekitatud põhjuste tagajärgi sisse ja hetkel võimalikku teadlikkust jälle välja. Ehk siis tegusid, mis ei sobi, ei pea kordama. Võib üritada aidata ja seda peabki tegema. Aga aidata saab ikka siis kui inimene ise on selleks põhjuseid loonud. Ja nii ühed tervenevad imeliselt võimatutest haigustest ja teised haigestuvad seal kus sisuliselt haigust olla ei tohikski. Haigused on tagajärg, mis ilmnevad, kuna on loodud põhjused. Nähtavaid ilminguid on üsna lihtsate vahenditega võimalik nähtamatuks muuta. Aga kui põhjus jääb, siis haigused soodsatel tingimustel aina tulevad ja tulevad. Üks tervendaja lõpetas päevapealt tervendamise, kui ta taipas. Tema aitab inimese terveks.... ja inimene teeb veelgi suurema jõuga kurja edasi teha. Haigus tuleb õpetama, tema võtab haiguse ja inimene elab samal viisil edasi tehes veelgi jõulisemalt.

....
https://www.facebook.com/groups/288341327887293/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar