pühapäev, 28. aprill 2013

Saturni Imelised Porgandid Skoprionis

Täna leidsin õpetuse, mis avardas kogu hapendamise arusaamist. Polnud üldse mõelnud, et anum, milles hapendadakse, ei pea olema avatud. Ja see impulss oli selline, et facebooki tekkis lehekülg Hapendamine. Tegin ka sünnikaardi Hapendamise leheküljele. Ja olgu see ka siia äratoodud :


Video, mis selle impulsi andis on siin :
Vajutuseks kasutakse suuri kapsalehti, mis on kokkumurtud. Tehtud on see veega. Mina kasutasin hapendatud kapsa vedelikku. Ja soola ei lisanud.  Tegin pildi ka. Tegemist on esimese hoidisepurgiga, mis sai ka sünnikaardi ja kui see kapsas peaks õnnestuma, siis ilmselt läheb suuremaks tootmiseks lahti :)

Täna päeval oli Saturni  Päikese vastaseis. Ja Saturni kohalolu oli koguaeg tunda. Aga seekord oli kohal Saturni helgem ja valgem pool, mis võimaldab kogeda vabadust ja vabanemist ja kus liikumist ja tegutsemist saadab eesmärgitastatud ja korrastatud tegevus.  Nii et juba üsna lõpupoole mõtlesin et ega need porgandid ikka Saturnile pühendatud on. Ja Nimeks sai Saturni Imelised. Vaadates aga valmistehtud kaarti, sain aru, et jaajaa. Õige nimi on Saturni Imelised Porgandid Skoprionis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar