reede, 27. juuni 2014

Astroloogia

Edaspidi astroloogiaalased tekstid ilmuvad uues blogis http://muutustetuuled.blogspot.fi/

Tänane kuuloomine annab võimalusi ka teha tunnetusepõhiselt toitumisalaseid muudatusi :


Täna 27.06 kell 11.08 loodi uus kuu . Meie jaoks tõusumärgiga Neitsis ja Kuu ja Päikese ühendusega 10 majas. Veenus on 10 maja tipus ja ka Merkuur on 10 majas. 10 maja piirkond on see, mis asub meie "peapeal" ja seda kiirgust võtame Loomisruumist ( sodiaagiringiks nimetakse Päikese teekonda selles Loomisruumis) vastu ülemiste chakrate kaudu. Igaüks siis vastavalt oma võimalusele. Iga kuuloomisega vallandub uus Loomisvägi sellesse kõige esimesse Loomisakti - Loomisruumi, mida astroloogias tähistakse sodiaagiringiga. Tegemist on Elusa Ruumiga, milles elame ja toimime.
Alati kui midagi luuakse(antakse vorm ja eluiga(väike Elu) Suurele Elule), luuakse kõigepealt Püha Ruum loomiseks. Ja iga kuuloomise ajal ja üldse iga ühenduse ajal tekib sellesse ruumi lisaenergia. Ja seda lisaväge hakkame siis kasutama meie - teadvused. Kas teadvus teadvustab oma Loojaks olemist või mitte, kasutab ta neid jõudusid oma meeleseisundite ja mõtete, ideede ja maailmavaate aineliseks muutmisel ehk siis Loomisel ja loodud tagajärgesid siis kogetakse ja elatakse läbi. Ja ühislooming ja ka oma panus vaatab igapäev tavaeluna endale otsa.
Teadvus loob oma meeleseisundiga, oma mõtetega, loob seda, kuhu tähelepanu pidama jääb. Loob sellega, mida oma hinges hoiab ja kannab. Loob sellega, mida oma elus väärtuslikuks peab, millest räägib ja mida säilitab. Kui Kuu ja Päikese suhete viimasel veerandil ( või ükskõik milliste vägede suhete viimasel veerandil) kõik kippus kaduma, mida teadvus üritas ehitada, siis nüüd on algamas aeg, kus kõik mis teadvuses on, see kasvab ja väga kiiresti. Seda eriti esimese 7 päeva jooksul. Ja Kuu ja Päikese ühenduse paiknemine 10 majas ( teistes piirkondades on majade asetused teistsugused) annab veelgi suuremad võimalused loomiseks. Ka inimeehituses tuntud Tarkuse võimalus - Merkuur - võimaluse meis, on 10 majas ja ka Armastuse võimalus - Veenus on samuti 10 majas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar