neljapäev, 5. juuni 2014

Hetkeseisudest

Marss (10.37 Kaaludes) ja Pluuto (12.56 Kaljukitses) kvadraat kogub väge. Kui eelmine kvadraat toimus Marsi retrograadsel ajal ja kogu transformatsioonivägi oli suunaga sissepoole, siis nüüd on olukord teistsugune. Alates 20.maist liigub Marss direktiivselt ja võimaldab kõige seesoleva kehastumist välisesse maailma. Nii võidakse sattuda etendusele, mis on täielikult enda loodud. Nendest igapäevasesündmustest koorub siis välja, kas Marsi printsiip on endas tasakaalus või mitte.

Kui teiste tegutsemine tekitab ärritust ja teiste ägedus puudutab ka ennast, on hea võimalus tänu Pluuto seisule see olukord transformeerida ja muuta. Selleks saab kasutada kõiki teadaolevaid tehnikaid. Tehnikate kasutamise tingimuseks on, et inimene märkaks, et olukord on muutmist ja transformatsiooni väärt. Kõik ilmingud on tulnud läbi teadvuste ja ka lahkuvad läbi teadvuste. Iseenesest olemasolevat siin maalmas pole.

Oleme kaasloojad kõigele, millega igapäevaelus kokku puutume. Oma meeleseisundi suhtes on aga igaüks Ainujumal. Kui meelt valdab viha ja ärritus ( olgu välisese nii mõjuvad põhjused kui tahes oma viha õigustamiseks), siis on viha meeles seetõttu, et see viha on loodud. Ja loojat ei ole vaja kaugelt otsida. Ja saab iseendalt küsida, kas jätkan oma loomistegevust või otsin võimalused sedalaadi energiate kokkupanemine lõpetada. Hetkel oleme ka faasis, kus avastame, et suur osa liikumisega seotud mustreid ja mudeleid on "kadunud", kuna retrograadne periood lahustas nad algolekusse tagasi, kuna nende aeg oli otsas. Mida enam inimene magab, seda enam võib ärritada selline võimaluste ärakadumine, mis väljendub selles, et asjade tegemisel oleks justkui "augud " sees.

Need "augud" tuleb ise täita ja kui seda täidetakse vihaselt ja ärritatult, ongi loodud põhjusi, mis võivad kaasa tuua ka füüsilise keha haigestumise. Hetkel on väga soodne aeg teadvuse magamise korral luua alus põletikulistele protsessidel, traumadele, lõike ja põletushaavadele ja ka intensiivistada pöördumatu kuluga haiguste kulgud. Kui inimene ei kasuta ära transformatsiooni jõudu mõtte ja tundetasandil, siis lõpuks on keha sunnitud kogu selle energia endasse võtma, mis siis annab kasvajatele võimaluse eluks.

Me oleme teadvused, kes õpivad tundma, valitsema ja looma emotsioonide ja mõtete tasandit. Iseenda mõtete ja emotsioonide kasutuses osas oleme ainuloojad. Kui korjame kellegi teise mõtte või emotsiooni üles ja see aktiveerib meie sisemuse, siis see ei saa toimuda ilma enda poolt luba andmata. Loa anname harjumuse, omandatud mustri, uskumuse jne läbi. Ja kui märkame seda ja ei soovi enam luua enda meelde sobimatut, saab tulla hetke ja taodelda selle asja muutmist. Tehnikaid on hetkel väga palju, mis kõik seda võimaldavad. Alati saab ka endalt küsida, et mida ma sellega nüüd peale hakkan, et tahan seda muuta. Pähetulevad mõtted on vastuseks ja kui see on vähegi arukas, on tõhus seda järgida. Võib taodelda või anda korraldus, et viha muutuks armastuseks ja kaastundeks.

Juuresolevale kaardile olen lisanud asteroide, mis hetkel enda jaoks aktiivsed. Enda jaoks on õhus nn maaalused linnad ehk siis linnad, kes ei ole teinud koos meiega läbi sisenemist tihedasse ainesse, vaid jäi meist nn maha ja muutusid nähtamatuks. Eestis on hulgaliselt legende maaaluste linnade olemasolust ja need on kohad, kus on võimalik siis suhelda nende tsivilisatsioonidega lihtsamalt. Minu taju jaoks on tegemist Hüperborea linnadega. Hüperborea linnadest on räägitud vähem kui Lemuuria omadest. Aga ka Lemuuria materjalides on mõnes kohas neid linnasid mainitud. Olen Eestis olemise ajal teinud mitu meditatsiooni sellel teemal ja vaadanud läbi oma varasemad kohtumised. Eestis on hulgaliselt võimalusi saada toetust ja teha koostööd nende teadvustega. Muistendeid ja legende on üleskirjutatud ja tegemist on reaalse infoga, mida saab kasutada oma igapäevaelus 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar