esmaspäev, 23. juuni 2014

Kaskaadpaastu teine osa

Pööripäevad on vägevad ajad. Kõik, mida me Pööripäevas ja 2 nädala jooksul peale pööripäeva teeme, omab suuremat väge teadvusele, kes siin seda maist elu kasutab. Endal sai nüüd aasta esimesest kuivpaastu kogemusest. Alguse mõju oli suur, aasta jooksul paastusin 2 korda 5 päeva ja 2 korda 4 päeva. Lisaks tegin kevadel kaskaadpaastumist /3/-(3)-/2/-(2)-/2/-(2)-/2/-(2)-/2/-(2)-/2/ . Kaldkriipsude vahel on siis kuivpaastu päevad, sulgude vahel söömise/joomise päevad. Ja see kord siis plaanin teha ka kaskaadpaastumist. Esimene 24 tunnine paast ja 24 tunnine söömine on juba möödas ja nüüd siis alustasin teise osaga. Plaanin teha 2 päeva. Lisan siia Facebooki paastumise foorumisse pandud kirjutise :

 Jätkan siis paastumisega. Hetkel on plaanis toidu ja söögita olla 2 päeva. Satub see aeg siis jaanilaupäevale ja jaanipäevale. 

Päevaseisust jääb silma hetkel tõusev Saturn ja tema vastas olev Kuu. Tänases päevas on olnud palju väge tunnetetasandi teadvustamiseks ja vajadusel ka korrastamiseks. Ennast kiskus koguaeg koristama. Nüüd siis üritan veest veidi eemale hoida.

Üldseisud toovad üles vajaduse oma elu ja tegemiste ülejärgimõelda ja vägede ülekannet, mida võiks kirjeldada kui mineviku avardavat toetust tulevikule ( Jupiteri kvadraat Kuu sõlmedega). Kuna minevik ja tulevik on illusoorsed, siis käib jutt ikka hetkes toimuvast ja võimalustest mineviku kogum just siin ja praegu ümberteisendada. 

Ja teine üldseisest, mis hetkel õhust tunda on, tekitab intensiivset vajadust oma vabaduse ja muutuste nimel midagi aktiivselt ettevõtta ( Marsi vastaseis Uraaniga). Sööst saada vabaks võib olla niivõrd intensiivne ja kõik takistused sellel teel niivõrd ärritavad, et tulemuseks võib olla revolutsiooniline situatsioon.

Vanaviisi ei taha ja uutviisi ei oska. Kahjuks on ajaloost teada, kuhu selliste võimaluste äge kasutamine väljavõib viia. Hiljem saab ainult imestada, et kes selle maailma nüüd siis selliseks loonud on. 

Hetkel on näha, et intensiivne oma vabaduse eest seismine on viinud nii mitmedki Maa piirkondade rahvahulgad üksteisega vastanduma. Igaüks näeb oma isiklikust vaatekohast, et just neil on õigus kõrvaldada takistused, mis ei lase vabalt elada. 

Loomine toimub aga seest väljapoole. Ehk siis see mis nähtavas maailmas ilmneb on kogu inimkonna sisemine ühislooming. Pikka aega tundub,e t maailma enda ümber loovad teised ja siit on ka üks samm konfliktideni, kui tundub, et teised peaks end muutma, et enda elu paremaks muutuks. 

Kui aga tuleb taipamine, et olen ise Looja, siis saadakse juba suured võimalused teadlikult luua oma sisemaailma. Ja loomine sisemaailmas vormib ka välises maailmas toimuva. Nii et aeg küsib hetkel seda, et mida tähendab enda jaoks Vabadus ja kuidas kasutada oma kehas elamise võimalust. 

Jaanipäevaga seotud rahvaüritused võimaldavad teadvustada oma olukorda ja vajadusi. Ja kui see ,mis vastuvaatab, ei sobi, saab alati mõelda välja, kuidas siis sobib. Mida on vaja, et olla Vaba. Olla Vaba hingeliselt ja vaimselt, et ka väline Vabadus kestaks edasi. Ja kuidas seda Vabadust kasutada iseenda arenguks ja milline Looja ma Suure Elu jaoks olen.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar