neljapäev, 19. september 2013

Soolata kurgid varsselleriga

Mõni aeg tagasi tegin ühe katsetuse soolata kurkide tegemisel. Leotasin kurke 24 tundi. Lõikasin ära otsad ja ladusin purki. Purustasin ära varsselleri, lisasin veidi mett ja veidi õunaäädikat. Vedelik ise oli juba väga maitsev. Ja kallasin selle kurkidele. 3-4 päeva pärast olid kurgid juba väga head söömiseks. Pilt on vilets, aga panen selle ikkagi siia. Mingi pildi ta annab neist kurkidest.

1 kommentaar:


  1. www.bolavita.site Agen Judi Online Terpopuler di Indonesia !

    Screeshot iklan ini Dan klaim bonus deposit sebesar 2 Juta di Agen Bolavita !

    Tersedia :
    - SABUNG AYAM LIVE
    - C A S I N O
    - S P O R T S B O O K
    - B O L A T A N G K A S
    - T O G E L
    - TEMBAK IKAN
    - P O K E R
    - Dan masih banyak lainnya, yang mungkin kamu cari saat ini !

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta