pühapäev, 13. aprill 2014

Mõtteid hetkel toimuvast

Suur Rist kogub väge. Marss liigub jõudsalt tagurpidi Kaaludes ja aktiveerib Jupiteri (Vähk), Uraani(Jäär), Pluuto(Kaljukits). Neile võib olla lisaks ka jõude asteroidide näol, kelle nimesid ei oska veel nimetada. Sellel kahemõõtmelisel joonisel on siis jõulised ja väge omaavad seisud, mis vajavad teadvuse kohalolu ja jõupingutust, et toimiks harmoonia, tähistatud punase värviga. Jõuliste seisede ajal saavad ilmneda varasemalt loodud põhjuste tagajärjed. Reageeringust neile sündmustele sõltub see, kas antud sündmust luuakse tulevikku võib jääb ta sellest loomisjõust ilma. Loomisjõud on inimese meeleseisund ja loomisvahend on tähelepanu. Kus on tähelepanu, seal on ka kogu jõud. Ja mis haarab teadvuse tervikuna, seda luuakse üha uuesti ja uuesti.

Kardinaalne rist on Pühitsuse Rist. Seda siis selle Igavikulise Sähvatuse jaoks, kes võtab järjest erinevaid katteid, et saada teadlikuks Iseendast, Oma Loomisvõimest ja olles samaaegsel Kõigega Üks. Sellel teel on palju astmeid ja iga uuele avaramale Üksolemisele jõudmise eel toimub nähtus nimega Pühitsus. Selles võimendub see tasand, millest väljakasvatakse täis jõus. Et oleks veel oma hingesopist võimalik äranäha need uskumused, mõtted, harjumused, meeleseisundid, suhtumised, arvamised, eeldused, hoiakud, mis muundavad ja moonutavad Valgust.

Kõik, me saame Valguse omale kasutada loomiseks. Ühel hetkel suudab teadvus seda näha. Järgmine samm on juba siis näha seda, mida ise selle valgusega teeb. Ja milliseks muutub Valgus peale oma kehadest , teadvusest, meelest läbiminekut. Meie kõigi ühine tulemus vaatab meile igapäevaeluna vastu.

Marssi retrograadne liikumine Kaaludes võimaldab väljatulla sisemisel energiakasutamisel. Välised sündmused on takistatud, tihtilugu ka lausa peatatud ja kogu Marsi aktiivsus äratab sisemise maailma. Marss on igasugune liikumine. Energiakasutus. Ilma Marsi energiate, ei tõsta me rohuliblet ka ülesse. Ta on vajalik. Kui teadvus on veel magavas seisus ja väline maailm on kordades olulisem sisemisest elust, siis välised takistused hakkavad looma võimalusi sisemiseks ärkamiseks. Väljenduda võib see alguses ärrituste, ägeduse, sõjakuse, vajadusega koht kättenäidata kõigile, kes energialiikumist takistavad, vihapursked, endast välja minekud koos asjade loopimisega jne, jne. Seda, et energia ei liigu ehk siis asjad üldse ei lähe, seda tajutakse. Ja hakatakse otsima põhjust. Ja eks see leitaksegi. Alguses on see keegi välises, kes takistab. Ja on olnud aegu, kus see väline ellu ei jäänud. Edasi jäetakse juba takistajad ellu, kui väljendatakse ennast väga ägedalt. Siis jäetakse väljendamata ja maru toimub ainult mõtte ja tundetasandil. Siis võib äkki tekkida taipamine, et ma ise ju põhjustan seda kõike. See võib algul olla niivõrd halvav, et tekib lausa "mõistuse kadu". Ja siis tuleb taipamine, et ma saan seda ju kasutada. Ma saan Marsi energiat kasutades oma sisemaailma toimima panna. Saan puhastada oma chakrad, energiakanalid, saan liikuma oma tunded ja mõtted. Marsi energiate abil on võimalik liikuda unenägudes ja teistes maailmates. Idamaades on Marss austatud kui okultsimi õpetaja. Nii et õppigem siis temalt, kuidas oma energiat hoida taskaalus ja harmoonias.

Marsi vastas asub Uraan ( Jäär), kes toob täiesti uut energia Loomise Ringi. Kõike mida ta puudutab tabab kui välk selgest taevast energiahoovus. See energia on neutraalne omaolemuselt, aga seda ainult juhul, kui tema jaoks ruumi on. Kui kõik kohad on kinni, tuleb see energia ikkagi ja lööbi kõik segamini ja ikkagi on kõik teine peale sellist segipaiskamist. Ja seetõttu seostakse Uraani mõju ka õnnetuste , infarktide ja insultidega. Uraani energia teeb endale ruumi. Ta kannab ka endas Vabaduse idee. Nii et kui oleme Uraani energiast puudutatud, siis kogeme vajadus saada Vabaks. Algul võib see olla mäss kõige Vabadust piirava suhtes ja selleks on välised olud, inimesed. Ja siis ühel hetkel selgub, et on võimalik saada ka sisemiselt Vabaks, ilma olusid muutmata ja inimesi kahjustamata. Muidugi on ka väliseid olusid vaja muuta, mis muutmist väärt on ja nii toimub nii mõnigi riigipööre Uraani energiat kasutades. Uraan toob ka uusi teadmisi. Neid, mis tulevad otse, ilma mingi vahenduseta inimhinge. See on välgusarnane taipamine, mida ei muuda enam kellegi teise arvamus. Sest kes on sellest teadmiste välgust puudutuse saanud, see teab sellest asjast kõike, kuigi sõnadesse panna ta seda ei oska ja sõnu ehk ei olegi. Selle Teadmiste Välgu võib kohale tuua ükskõik mis, aga tagajärg on kordades suurem sündmuse enda mõjust. Nii, et kui võetakse vastu otsus oma sisemaailma energiaga miskit ettevõtta (Marss), siis võib läbi Uraani tulla teadvusesse teadmised, mida ja kuidas seda teha.

Pluutot ( Kaljukitses) peetakse Marsi kõrgemaks oktaaviks. Ehk siis võiks öelda, et Pluuto on tuumavägi igaühes. Kontsentreeritud energia, mille väike osakene võib hoida töös terve suure süsteemi, valgustades ja toites seda oma energiaga ja võib tekitada ka nn tuumatalve. Ja see sõltub siis sellest, milline on inimese sisemaailm ja kuhu ta selle väe oma tähelepanuga suunab. Pluuto väge saab harmooniliselt kasutada enesearenguks, tervenemiseks ja tervendamiseks, transformatsiooniks, loominguks. Üritada Pluuto väge kasutada oma mina soovide rahuldamiseks võib lõppeda haigustega, mis on arstide sõnul pöördumatu kulgemisega. Pluuto seisude ajal kaovad ilmingust ära need nähtused, mille vormid on juba astraalis kadunud. Seda protsessi peatada pole võimalik ja seetõttu on parim võimalus kaduvast loobuda. Loobumisega vabastab teadvus enda samastumise kaduvate vormidega ja seetõttu ei koge ka kannatust peale selle. Teadvus vajab ärkamiseks sisenemist ainesse. Võib öelda, et oleme Igavikulised Sähvatused, kes kõigepealt on loonud endale kehad, siis neisse kehastunud, et saada teadlikuks iseenda loomisvõimest, et siis olla Üksolemises juba teadlikuna Iseendast.

Nii et oma olemuselt Teadvus on igavikuline ja püsiv. Aine aga kiiresti muutuv ja liikuv, kord vorme võttev, siis vorme lahustuv. Pluuto seisude ajal siis vormid - tunde, mõtte, aistingute, tahkete ainete vormid , mis oma aja äraelanud, kaovad. Justkui mingi osa elab üle sügist ja talve, kus viljakoristamine on äratoimunud ja vormid saavad mullaks uutele kasvamistele. Pluuto seisud võimaldavad aga vajaduse korral ka uuesti ehitada kaduva vormi asemele uus. Aga see ei toimu niisama, sest KÕIK vormid mis maailmas olemas on teadvuset loodud. Kui ei ole olemas midagi, siis tähendab see, et keegi pole seda loonud. Kõik mis puudu, on puudu seetõttu, et inimesed pole seda loonud. Iseenesest olemasolevaid asju pole. Pluuto seisud tõmbavad justkui liha kontidelt ja öeldes, kasvata endale uus liha kontidele, parem kui eelmine ja vastavalt oma vajadustele. Nii et kui miskit kadumas ja lahkumas, tasub mõelda, mida on minu arenguks minule vaja ja mida ma saaksin luua selle kaduva asemele. Läbi Uraani on koguaeg ka uus energia kohal, mis ka vajab kasutamist.

Täna on Kuu veel Neitsis. Homme 13.04 siseneb ta Kaaludesse kell 11:34. Ta hakkab siis päevajooksul aktiveerima Suurt Risti. Samuti on Päikese tõusu ja Päikese loojangu ajal Rist jõuline. Päikese tõusu ajal on päeva tõusumärk Jääras ja Päikese loojangu ajal Kaaludes. Suurepärased võimalused keskenduda sellele, mis sobib, luua seda, mis on loomist väärt ja jätta looma kõik see, mida me ei soovi tulevikus oma elus ja maailmas näha 

Meeleseisund ja tähelepanu on võimalused Loomiseks.

Mis saab meie Tähtede - tähelepanu omanikuks  ?




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar