pühapäev, 16. märts 2014

Kohtumine ühisväljaga

Sattusin lugema üle aasta tagasi Tajutoitumise foorumisse kirjutatud lugu. Tol korral tundus, et avalik esitus on liiast. Hetkel aga tahab see lugu nüüd avalikuks saada 

Kohtumine Ühisväljaga
Postitas Heie Tuli 16. jaanuar 2013. a. kell 22:18
Peale seda kui see mõiste Tajutoitumine tekkis, toimus öösi üks kohtumine. See on sõnasõnalt mahakirjutis sellest mis öösi unisena kirja sai. Niipalju selgituseks, et olen viimaste kuudejooksul söönud väga palju porgandit. Toorest. Ja on olnud päevi kus päevas muud söönud ei olegi peale toore Porgandi.

Korraga ilmus Porgand. Kui ta poleks olnud sarnane Chippolino lugedest teada juurviljadega, poleks ma teda äratundnud. Igat laadi rahvast liigub peenmaailmas niipalju, et huviäratamise mõttes on ohutum teha nägu, et ma neid ei näe.
"Nii ja sinuga teeme nüüd lepingu. 1/10 meile, 9/10 sulle söögiks. Anna meile võimalus kasvada ja areneda. Saad aru 1/10nendik Porgandi ülemisest otsast meile, ülejäänuga tee mis tahad.
Jäin mõttesse kuuldu üle, tegelane kadus, siis tekkis ja peaaegu röögatas kõrva : " Ja meil on igaühel NIMI. Saad aru NIMI. Meie rahvas ALATI ütleb oma nime ja teie rahvas sööb meid isegi nime teadmata. Noo mis tahvas see on, kes sööb sisse teadmata KEDA sööb"

Edasi tulid sõnad, mille tähendusest ma aru ei saanud, kuid mis võis tähistada RUMALAT, JUHMI ja ISEENDAST MITTEHOOLIVAT eluvormi. Tuletasin mõttes meelde ühe porgandi ja sain kohe nime Külma Tuule Soojus. Porgand oli vahepeal kadunud, kuid mõeldes nime tuli ta tagasi ja jäi mind vaatama. Nüüd siis oli minu kord tema jaoks kuuldavaks end teha. Tere! Vastuseks tuli pikk "ohooo". Küsisin, et kas see nüüd siis läheb tervituse alla. Vastus oli, et üllatusi ikka juhtub, et mõni ikka näeb kuuleb ja peab vajalikuks arusaadavalt tervitada. Aga üsna sõjakalt oli ta meelstatud, lisaks veel nimetused, millest ma aru ei saanud.

"Näedsa - teie keeles pole isegi nimetust neile, kes ei tea NIME, aga ometi olete valmis sööma endajaoks ükskõik keda. Meie rahvas on ärganud, kuidas teiega on. Suudate oma keha ilmumise ja kadumise tsüklis olla Üks tervik, pidevalt kogemusi jagades ja uusi olukordi lahendades. Me teame täpselt koguaeg mis paigas kasvav keha saab mida Päikeselt, mida Maast, mida Veest, Õhust. Me teame kõigest kõike ja keha kaotus ei tähenda teadvuse kaotust. Oleme üks tervik samaaegselt ka isikud, kellel on NIMI - saad aru NIMI.

Üritasin selgitada, et inimesed on hetkel sellest grupiväljast väljunud ja igaüks iseseisva kogemusega vastamisi ja et meie oleme nende tulevik. Jutt lõigati läbi ja tuil selge teade, et ärgu ma targutagu. Nemad õpivad teiste vigadest ja kogemustest ja nad ei kavatse oma ärganud teadvust kaotada. Edasi ta selgitas, et (nende) teadvused omavad väga suurt liikumisala ja piisab piirkonnas 1 isendi füüsilist kasvamist kui et nad saavad sellel alal igal pool liikuda. Lisaks oma kasvamisele on nad kursis kõigega, kes neid söövad. Nende vajadustega. Vahepeal juba rahunenud , sai Porgand äga äkki hoogu ja muutus väga ägedaks. 

"Ja miks Teie Rahvas ei kasuta MÜRKE ÄRKAMISEKS. Kõik kasvavad taimed pingutavad selle nimel. Me pingutame mürke kogudes teie nime, et teie teadvused ärkaks, suhtleks ühtemoodi selgelt ja arusaadavalt nii keha omades kui ilmakehata olles. Ärgake ometi ja me ei kogu enam mürki. Kasutage mürke ärkamiseks. Ja hinnake vääriliselt meie pingutust.
Sain aru et see lugu tuleb kirjapanna ja tulin üles ja siin see ongi. Veel korraks nägin teda ja ta tuletas meelde lepingut. 1 /10 porgandile tuleb anda eluvõimalus ja et kui paar inimest veel teavad vähemalt ühte porgandi nime, siis nad mõtlevad välja uue nimetuse nende jaoks, kes teavad vähemalt 1 nimet. Ja ehk tulevad siis uued jutuajamised.


Lisan siia juurde siin selle mis hiljem meenunud. Kuna tegemist on ühisväljaga ja ärkveloleva taimekoosusega, siis võimalusel loovad nad endale igal kevadel uue keha ja kui keha kaob, siis teevad kokkuvõtteid. On täiesti võimalik, et inimene sööb aastast aastasse ühte ja sama teadvust. Sealt ilmselt ka see äge reageering sellele, et isegi Nime ei tea. Ehk siis iga aasta puu või juurvili olles sama teadvus täiustab end selle huvides, kes siis tema keha omale saab. Ta üritas mulle näidata kuidas käib info saamine ja vahetamine. Aga nagu selgus minu tajust jäi selleks ikka väheseks. Nägin nelinurka, umbes 1,5 m kõik küljed. Nelinurga kõik küljed oli täis geomeetrilisi kujundeid, mida võis nimetada kristallideks. Ja selleks et saada infole ligi, tuli vaadata korraga läbi kõigi keskmisesse punkti. Peab ütlema ,et ma polnud võimeline vaatama korraga läbi 2 ühe küljepeal oleva kristalli. Mis siis rääkida veel lugematutes kristallides eri külgedel. Nad pidi olema kursis kõigega, meie raamatukogud on neil kõik läbiloetud ja loetut nad siis ka oma töös ehk siis kehaehituses kasutavad. See liikuvus ei takista neil aga koguaeg jälgimast ka siis oma füüsilises kehas toimuvat.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar