neljapäev, 19. september 2013
Punane hapukapsas
Hapukapsas on tehtud punasest peakapsast , valgest peakapsast ja porgandist. Hapneda lasin 4 päeva, siis tõstsin ämrbist pukridesse ja külmkappi. Kapsas on tehtud ilma soolata ja ilma tampimata. Üksosa kapsast on lastud blenderis veega puruks ja samuti kallatud kapsaste peale. Ülejäänud vedelik on keedetud jahutatud vesi. Vett peab kapsal niipalju hapnemise ajal peal olema, et kogu kapsas oleks vedeliku all. 4 päeva kapsas oli ise juba pehme, porgand aga veel kenasti krõmpsuva kõvadusega. Peale seda kui kapsas on sobiva maitse saavutnuda , tuleb ta tõsta külmkappi. Siis hapnemise protsess peatub.
Sildid:
Hapendamine,
hapukapsas,
kapsas,
Porgand,
punane kapsas
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
www.bolavita.site situs Agen JUDI online yang sudah berdiri sejak 2012! Aman Dan Sudah Terpercaya !
VastaKustutaMenyediakan berbagai jenis permainan Lengkap ! Mudah sekali di Akses, Karena bisa via Smartphone, Laptop dan Komputer !
Minimal Deposit & Withdraw Rp 50.000,-
Info selengkapnya hubungi :
WA : 0812-2222-995
BBM : BOLAVITA
( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )