esmaspäev, 1. juuli 2013

Soolata hapendatud kurgid

Kasutatud kapsakalja. Kapsas koos veega blenderdada ja jätta 2-3 päevaks seisma.Ja seda käärimaläinud jook soodustab kurkide hapnemist. Purgi põhja panin kapsalehed ja täitsin kapsalehtedega ka purgi ava. Lisandiks on nendel kurkidel  tillivarred. Peale vajutuseks panin samuti kapsalehed. Murdsin neid pooleks ja surusin purki niipalju kui neid mahtus.  Ja peale kallasin siis kapsakalja. Umbes 7 päeva oli  toasoojusest, siis tõstsin ära külmkappi.  Maitse on nagu hapukurgil, millel ei ole soolamaitset :) Läheb ärasöömiseks ja kindlasti teen neid kurke veel.

1 kommentaar:


  1. Tepat di Tanggal 4 Februari 2019 situs www.bolavita.site Akan Mengundi Bonus Lucky Draw Dengan Total Rp 10.000.000,-

    Situs ( w w w . b o l a v i t a . s i t e ) sudah berdiri sejak 2012 ! Menyediakan Segala Jenis J U D I Online Yang lengkap dan mungkin sedang kami cari saat ini ... Daftar sekarang juga.. Nikmati bonus meriah lainnya ...

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta