Tajutoitumine
Tunnetusel põhinev toitumisviis
reede, 16. juuni 2017
Just nagu jogurt, tehtud hernejahust
›
1 osa hernejahu ja 8 osa vett. Külma veega hernejahu segada väheses vees ja siis lisada kogu vesi ja kuumutada koos segamisega. Vis...
kolmapäev, 15. aprill 2015
Porgandi-varsselleri-avokaado supp
›
Supi põhjas on umbes 150 g varssellerit, 3 suurt porgandit, 1,5 avokaadot, 1 küüslaugu küün, 5 päikesekuivatatud tomatit, 1 väike tomat,...
Banaanid banaanikreemiga
›
Banaanikreem - 2 banaani, tükikene ingverit, 2 datlit, veidi vett ja kaarobi pulbrit. Vesi võiks olla pigem soe kui külm. Segamiseks kasut...
Kuumust tekitav ingeverijook
›
4-5 datlit (kivideta), tükikene ingverit, veidi sidurnimahla ja pool liitrit sooja vett. Vesi võiks olla suusoe, siis on ta sobivas kuumus...
laupäev, 1. november 2014
Juurvilja pudru
›
Kuivatatud maitsetaimed, nõges, karulauk, päikesekuivatatud tomatid u 10 tükki, 3 keskmist porgandit, 1 keskmine punapeet, 4 keskmis...
neljapäev, 11. september 2014
Tatrakeefir
›
Tatra keefir Saumikseri purustajaga purustatud leotatud toortatar ( jäi tatra/porgandi/suvekõrvista pudrust järgi) segatud veega ja seis...
neljapäev, 17. juuli 2014
Kikerherne shokolaadijäätis
›
Katsetused kikerhernega jätkuvad. Kuna tuba hetkel soe ja kookosõli sulanud, tuli mõte proovida midagi kookosõli kasutades teha. Ideepooles...
›
Avaleht
Kuva veebiversioon